+Outsourcing bogholderi

Lad os klare alt, der hedder bilag og bogføring for dig. Det frigiver både tid og ressourcer, du kan bruge andre steder på opgaver, der skaber mere værdi for din virksomhed. Overlader du bogføringen til os, er du garanteret et digitalt, smart og effektivt bogholderi - altid.

Vi gør også selv, hvad vi siger

I VL+Digital har vi eksperter, som udelukkende arbejder på at digitalisere bogholderier for vores kunder, så de har det mest automatiserede og effektive bogholderi. 

Disse eksperters viden og erfaring bruger vi selvfølgelig også i vores outsourcing afdeling. Her bruger vores bogholdere dagligt de samme systemer og løsninger, for at sikre dig et digitalt, effektivt og smart bogholderi.

Det har gjort VL+Digital til en af de hurtigst voksende udbydere af bogholderi outsourcing. Vores automatiserede processer sikrer høj kvalitet, robuste processer og en konkurrencedygtig pris.

eco

Få adgang til et helt hold af økonomieksperter

VL+Digital af revisionshuset Vistisen+Lunde. Det betyder, at vi udover håndteringen af din bogføring også kan hjælpe dig med en lang række andre økonomiprocesser. Alt fra løn og budgetter til revision og økonomisk sparring.

Altid opdateret og altid til tiden

Outsourcer du din bogføring til VL+Digtal vil du altid have et opdateret økonomisk overblik over din virksomheds økonomi. Alle bilag kan sendes og håndteres online, og bliver hurtigt godkendt af en af vores mange digitale bogholdere. På den måde har du altid adgang til et opdateret økonomisk overblik online.

Vi sørger for at overholde alle deadlines, så du undgår rykkergebyrer. Vi sikrer at moms og skat indrapporteres korrekt og til tiden. Vi foretager også alle de afstemninger og periodiseringer, som gør, at vi kan give dig et retvisende overblik over økonomien i din virksomhed.

Hvorfor outsource din bogføring til VL+Digital?

Du får et digitaliseret og effektivt bogholderi

Vores digitaliseringseksperter sørger for den helt rigtige og omkostningseffektive systemløsning til din virksomhed.

Du får adgang til et team af økonomimedarbejdere

Du har altid adgang til de rigtige økonomikompetencer, når du har brug for det, da vi stiller et team af økonomimedarbejdere på forskellige niveauer til rådighed for dig.

Du får overblik og tryghed

Vi sørger for at drive dit bogholderi effektivt, sikkert og på højt kvalitetsniveau. Det giver dig ro i maven og overblik over din økonomi, så du kan bruge tiden på at udvikle din forretning.

Skal vi hjælpe dig med din bogføring?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...