+Økonomisupport

Har du brug for hjælp og sparring fra en bogholder, controller, regnskabs- eller økonomichef? Måske ikke hver dag men måske bare en gang om måneden eller året. Hos VL+Digital er den support inkluderet som en naturlig del af vores outsourcingsservices.

Få flere kompetencer at trække på

Når du outsourcer en eller flere af dine økonomiprocesser til VL+Digital får du mulighed for at trække på lige præcis de kompetencer, som du har brug for. Vores hus er fyldt med økonomi- og digitaliseringseksperter. Det giver dig en langt større værktøjskasse at vælge ud fra, når du støder på udfordringer.

eco

Få den hjælp og økonomiske sparring, du ønsker

Hos VL+Digital får du adgang til en lang række ressourcer, kompetencer og løsninger. Alt sammen som en del af pakken, når du outsourcer en eller flere af dine økonomiprocesser til os. Du kan altid tilvælge dem, du har brug for, og skræddersy lige præcis det setup, du ønsker, til din økonomistyring.

Hvilke opgaver, kan vi hjælpe dig med?

  • check Controlling på dit bogholderi
  • check Afstemning i forbindelse med måneds- eller kvartalsafslutning
  • check Budgettering
  • check Ledelsesrapportering
  • check Likviditetsstyring
  • check Smartere økonomistyring
  • check Input til proces optimeringer
  • check Klargøring af materiale til brug for revisor
  • check Møder med bank, realkreditinstitutter og andre samarbejdspartnere

Stærke værktøjer til dig som leder

Er du leder af en virksomhed, kan vi give dig værktøjerne, der gør det muligt for dig at træffe beslutninger på et opdateret og oplyst økonomisk grundlag. Det kan fx være systemløsninger til budgettering og ledelsesrapportering. Vi kan også hjælpe med opbygning af en interaktiv ledelsesrapportering i Power BI.

Hvorfor benytte økonomisupport fra VL+Digital?

Værdiskabende økonomifunktion

Du får altid et opdateret økonomisk overblik, hjælp og sparring på, hvordan du kan håndtere dine økonomiprocesser smartere og dermed skabe mere værdi for din virksomhed.

Flere kompetencer at trække på

Hos VL+Digital kan du få økonomisupport og sparring på timebasis på alle niveauer, uanset hvor stor eller lille din virksomhed er. Her kan du få support fra bogholder til økonomichef.

En fleksibel løsning

Vi hjælper dig, når behovet er der. Du betaler kun for den tid, du bruger os. Det sikrer dig maksimal fleksibilitet og en variabel lav omkostning i forhold til en fastansættelse.

Har du brug for sparring på din økonomi?

Vi er altid klar til at kigge på din økonomi og komme med vores uvildige sparring og gode råd.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...