+Outsourcing lønadministration

Er din virksomhed afhængig af én eller få personer til administration af løn, kan det være en sårbar løsning. Overlader du de administrative lønopgaver til os, kan vi hjælpe dig med at sikre, at lønnen bliver udbetalt rettidigt og korrekt til glæde for dine medarbejdere.

I VL+Digital hjælper vi både små og mellemstore virksomheder med lønadministration. Det skaber en højere effektivitet og mindsker sårbarheden i den enkelte virksomhed.

Hjælp til indberetning af løn

Med hjælp fra os til indberetning af løn bliver dine medarbejderes lønninger beregnet og udbetalt korrekt og rettidigt og samtidig sikrer vi, at alle skatter, sociale bidrag, pensioner, diæter og feriepenge bliver angivet og afregnet rettidigt.

Vi sørger desuden for, at alle dine medarbejdere får en digital lønseddel hver måned. Det eneste du skal gøre er at levere grundlaget for udbetalingen af lønningerne, så klarer vi resten. Så klarer vi alt, der hedder håndtering af løngrundlag, godkendelse, output og bogføring. Det bliver automatiseret og digitaliseret, så du får den bedste kvalitet til den lavest mulige pris.

Valg af lønsystem

Vi bruger altid lønsystemer, som er tilpasset de behov, den enkelte virksomhed har. Vi kan også håndtere betalinger og indberetninger til ansatte bosat i udlandet.

Hvorfor vælge VL+Digital til at assistere dig med lønadministration?

Frigiv ressourcer

Frigiv dine ressourcer og udnyt dem optimalt til andre og mere værdiskabende opgaver i virksomheden.

En variabel omkostning

Undgå at være afhængig af en enkelt ansvarlig på lønområdet - vi er en fleksibel og variabel omkostning.

Styr på skattereglerne

Vi er altid opdateret på de seneste skatteregler, så du undgår at bruge tid på at sætte dig ind i nye regler.

Skal vi hjælpe dig med lønadministration?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...