+Outsourcing af økonomifunktioner

Hos VL+Digital er vi eksperter i smartere økonomistyring. Vi har mange års erfaring i automatisering af bogføring, lønadministration, budgetter, rapportering og andre økonomiprocesser. Outsourcer du din økonomistyring til os, kan vi derfor garantere dig en værdiskabende økonomifunktion, der understøtter din virksomhed, giver dig overblik, sparer dig tid og penge og gør jeres hverdag nemmere.

Få eksperthjælp og bliv mindre sårbar

Økonomistyring er vigtig for alle virksomheder. Men i mange små og mellemstore virksomheder fylder de administrative økonomiprocesser sjældent mere end, hvad der svarer til en deltidsstilling eller to, nogle gange endnu mindre end det.

Det kan gøre din virksomhed sårbar over for jobskifte, sygdom eller andre uforudsete udfordringer. Bliver du eller din medarbejder ramt, kan du pludselig mangle en medarbejder på en mindre, men yderst vigtig og central rolle i virksomheden.

En tryg løsning

Den risiko slipper du for ved at outsource hele eller dele af din økonomistyring til VL+Digital. Her vil et helt hold af eksperter, arbejde med og have kendskab til dig og din virksomheds bogføring, løn, budgettering og mange andre vigtige økonomiprocesser.

Det giver dig en sikkerhed for, at dine økonomifunktioner altid fungerer og er opdateret, og at du altid kan få den hjælp, du har brug for. 

Hvad kan du outsource til VL+Digital?

Vi kan hjælpe dig inden for følgende tre områder:

+Outsourcing bogholderi

Slip for bunker af bilag. Lad os klare din bogføring for dig. Så er der altid styr på det. Og du kan bruge din tid på sjovere ting.

Læs mere om +Outsourcing bogholderi

+Outsourcing lønadministration

Undgå at være afhængig af én eller få personer til administration af løn. Outsourc i stedet og få hjælp fra løneksperter, der altid er fagligt opdateret.

Læs mere om +Outsourcing lønadministration

+Økonomisupport

Få hjælp og sparring til alle økonomiske opgaver og udfordringer. Uanset om, du har brug for en controller, regnskabs- eller økonomichef. Vi har alle komptencer hos VL+Digital.

Læs mere om +Økonomisupport

Outsourcing giver mere tid til andre opgaver

For langt de fleste virksomheder - og dermed nok også din - giver det en positiv effekt på bundlinjen at outsource økonomiprocesserer til VL+Digital. Vi laver nemlig ikke andet, dag ud og dag ind. Derfor har vi også optimeret, effektiviseret og automatiseret mange arbejdsgange i de forskellige økonomiprocesser: Det sparer både os og dig tid.

Når du outsourcer håndteringen af dine økonomiprocesser, får du frigjort tid og ressourcer, der før var bundet i faste administrative opgaver. Det betyder, at at du og dine medarbejdere får mulighed for at bruge mere tid på jeres kerneopgaver og dermed skabe mere værdi for virksomheden.

De to største grunde til at outsource til VL+Digital

Du har i ’dit team’ hos os adgang til økonomimedarbejdere med forskellige kompetencer, så du altid kan få den hjælp, som du har brug for.

Du får hos os netop den hjælp som du har brug for, når du har brug for den - og den kan variere over året eller over tid – vi tilpasser løbende indsatsen efter dit behov.

Dedikerede økonomimedarbejdere

Vores medarbejdere er passionerede omkring digitalisering og optimering af økonomistyring. De ved, hvor vigtig et fundament økonomifunktionerne er for din virksomhed. Derfor har de også hver dag fokus på at sikre dig en effektiv og smartere håndtering af alt fra bilag og bogføring til budgetter.

Vi har en klar målsætning om at være en værdiskabende økonomifunktion for dig og din virksomhed. Det betyder, at vi forholder os konstruktivt til tallene, jeres måder at gøre tingene på og din virksomhed. Ser vi et forbedringspotentiale siger vi til. Du får altså en sparringspartner, der kan give dig og din virksomhed større overskud.

Hvorfor outsource din økonomistyring til VL+Digital?

Få mere tid til din forretning

Slip for det daglige bogholderi – og frigiv ressourcer til at udvikle din forretning.

 

En fleksibel løsning

Vi hjælper dig, når behovet er der. Uanset om det er en gang om ugen, måneden eller kun hvert kvartal. Resten af tiden koster vi dig ikke noget.

Smartere økonomistyring

Vi hjælper dig med at digitalisere, effektivisere og optimere dine økonomiprocesser.

Kan vi hjælpe dig med at digitalisere dit bogholderi?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan nye teknologier kan skabe værdi i din virksomhed.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...