VL+Digital er til dig, der gerne vil optimere og effektivisere din virksomhed gennem digitalisering og automatisering. Ikke kun med nye integrerede systemløsninger, men også ved at flytte mennesker og virksomheder, så de er bedre rustet til at klare dagen i morgen. En full service tilgang til, hvordan du bedst kan digitalisere din økonomistyring.

Eksperter i digitalisering og økonomi

Bogføring, lønadministration, budgetter, rapporteringer og mange andre administrations- og økonomistyringsopgaver, kan hurtigt sluge mange arbejdstimer og blive til stakkevis af papirer og bilag.

Det er netop det, vores digitaliseringseksperter i VL+Digital vil hjælpe dig med at undgå. Ved at kigge på din virksomhed, jeres systemer og arbejdsgange får vi sammen lokaliseret de steder, hvor du med fordel kan digitalisere. Digitalisering, der giver mening og giver dig, din virksomhed og medarbejdere større overskud i hverdagen - også på bundlinjen.

Det tilbyder vi i VL+Digital

VL+Digital er en ‘full service provider’ indenfor digitalisering og økonomi. Det betyder, at vi både kan rådgive og tilbyde konsulenthjælp på din virksomheds digitaliseringsrejse, eller vi kan varetage den fulde drift og digitalisering af din økonomiafdeling eller dit bogholderi.

Skal vi hjælpe dig med at finde og implementere det digitale setup, der passer til din virksomhed? Skal vi assistere dig med de rette digitale kompetencer inden for drift af bogholderi, controlling og økonomistyring?

 

Vi kan hjælpe dig inden for følgende tre områder:

+Digitalisering af bogholderier

Få effektiviseret dine daglige rutiner med bogføring og regnskab med et digitaliseret bogholderi.

Læs mere om +Digitalisering af bogholderier

+Academy

Kurser og webinarer, der hjælper dig og din virksomhed mod en digitaliseret og værdiskabende økonomifunktion.

Læs mere om +Academy

+Outsourcing

Få mere tid til din forretning. Lad vores eksperter i VL+Digital klare bogføring, løn og økonomistyring digitalt og effektivt.

Læs mere om +Outsourcing

Digital udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere

I VL+Digital kan vi hjælpe dig, din virksomhed og dine medarbejdere til at arbejde smartere og mere effektivt ved at bruge effektive og integrerede digitale systemløsninger.

Vi hjælper dig også med, hvad du så kan bruge sparet tid og ressourcer på i stedet. Kan vi med de digitale løsninger fx halvere den tid din bogholder plejer at bruge, så kigger vi sammen med dig på, hvilke arbejdsopgaver bogholderen i stedet kan varetage. Opgaver, der skaber mere værdi for virksomheden og giver mening for medarbejderen.

Kurser og webinarer i digitalisering

Målet med digitaliseringen er at udvikle dit bogholderi og din økonomistyring i en mere værdiskabende retning. Som en del af den proces tilbyder vi også kompetenceudviklende kurser og webinarer inden for digitalisering i vores +Academy.

Læs mere om +Academy

Hvorfor vælge VL+Digital som digital samarbejdspartner?

Fokus på din forretning

Du har en unik virksomhed, og vi sammensætter vores løsning til dig, så den passer til netop din virksomhed.

Med dig hele vejen

Vores ydelser er sammensat, så de dækker alle skridt på rejsen mod en digitaliseret og værdiskabende økonomifunktion.

Optimering og effektivisering

Vi har erfaringerne og kompetencerne, der kan effektivisere din økonomifunktion og spare dig tid og penge.

Mød (nogle af) vores fantastiske kunder

Fellow Workspace

”Det nye digitale setup betyder, at der anvendes et absolut minimum af tidsforbrug på administration"

Læs casen

Herning Låseservice

”Hos Herning Låseservice taler vi om verdenen før og verdenen efter digitaliseringen. Den nye løsning har givet os et kæmpe løft på effektiviteten af de administrative processer"

Læs casen

GC Healthcare

"Vi har fået frigjort tid til at kunne fokusere yderligere på at vækste vores forretning - og samtidig har det givet os et bedre løbende økonomisk overblik"

Læs casen

Skal vi hjælpe dig med at digitalisere din økonomifunktion?

Kontakt os og hør mere om, hvordan det kan spare dig for tid og penge.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...