Webinar

Hvilket økonomisystem er det rigtige for dig som iværksætter?

Gratis webinar

Har du lige startet virksomhed? Er du på vej til det? Eller er du pga. kraftig vækst vokset ud af dit nuværende økonomisystem?

Så er det her webinar til dig, og det kan i sidste ende spare dig for mange ærgrelser og ekstra omkostninger ved at skulle skifte økonomisystem senere.

Få en guide til at vælge rigtigt (første gang)

Vi giver dig et overblik over de mange forskellige økonomiløsninger på markedet i dag. Vi holder dem op mod hinanden, sammenligner fordele og ulemper og fortæller, hvilke virksomheder de egner sig bedst til.

For det er ikke lige meget, hvilket økonomisystem, du vælger. Har du en webshop, er du konsulent på timebasis eller sælger du materialer? Det har stor betydning for, hvilket økonomisystem, der vil være det rigtige for dig og din virksomhed.

På webinaret kommer vi med en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger økonomisystem, så du kan vælge rigtigt.

Den rigtige løsning kan spare dig tid, penge og skabe vækst

Vælger du det rigtige økonomisystem i det rigtige setup, kan du automatisere og digitalisere mange processer hver dag, uge, måned og år. Et effektivt og billigt setup kan være afgørende for din konkurrenceevne, og det kan frigive ressourcer og give dig mere tid til andre opgaver. Men det er også vigtigt, at det skal kunne skalere sammen med din virksomhed.

Økonomisystemet er ikke nødvendigvis afgørende for din virksomheds succes. Men det kan være med til at øge din chance for succes, hvis du vælger rigtigt – og omvendt kan det også gøre tingene unødigt svære for dig, hvis du vælger forkert. På webinaret giver vi dig de bedste forudsætninger for succes.

Kom godt fra start

Du får altså et overblik over de forskellige økonomisystemer på markedet i dag, så du er klædt på til at tage et valg.

Udover en guide til valg af det rigtige økonomisystem, vil vi også komme med helt generelle råd til dig som iværksætter. Du får altså gratis råd fra en revisor om, hvilke andre overvejelser du også bør gøre dig som iværksætter, hvis du vil have den bedste start.

Gør det du er god til, og lad andre om resten

Det rigtige økonomisystem kan altså give dig mere tid til det, som du er god til: at drive og udvikle din forretning. Men du kan også få endnu mere tid til det, hvis du lader os klare dit bogholderi for dig. Derfor præsenterer vi på webinaret også et godt tilbud til dig, hvor vi drifter dit bogholderi for dig med mulighed for professionel rådgivning.

Hvad får du "med hjem" fra webinaret?

  • En guide til hvordan du træffer det rigtige valg af økonomisystem for din virksomhed
  • Et overblik over de mulige løsninger på markedet i dag, og hvordan de positionerer sig i markedet
  • En praktisk visning af et smart og digitalt setup for en mindre virksomhed
  • Et godt tilbud – vi vækster sammen med dig
  • Gode råd fra en statsautoriseret revisor til dig som iværksætter

Se afholdt webinar

keyboard_arrow_up
Loading...