Afholdte webinarer

Som en del af VL+Digital vil vi gerne klæde dig godt på og inspirere dig til, hvordan du kan udvikle og varetage en digital økonomifunktion. Her på siden har du adgang til alle vores tidligere afholdte webinarer. Gå på opdagelse i vores videobibliotek og bliv klogere inden for digital økonomistyring. 

Er du interesseret i at se kommende webinarer, kurser og uddannelser, så se dine muligheder hos +Academy her.

Vi gør opmærksom på, at du skal acceptere cookies for at kunne se vores videomateriale. 

Webinar

Optimer dine lønprocesser

At lave selve lønkørslen er i de fleste lønsystemer en ganske let og hurtig opgave. Det som tager tid er at få indsamlet den data, som er grundlaget for lønberegningen. Selve betalingsdelen, bogføringen og afstemningsarbejdet efterfølgende kan også hurtigt tage lang tid. 

I samarbejde med Zenegy viser vi dig på dette webinar, hvordan et digitalt og effektivt system setup kan være med til at lette hele lønprocessen for dig.

Varighed: 1 time

Webinar

Smartere håndtering af dine leverandørfakturaer

I dette webinar kan du se, hvordan en smart og automatisk håndtering af alle dine virksomheds leverandørfakturaer kan reducere din tidsanvendelse på området med op til 80%.

I samarbejde med Roger viser vi, hvordan du med intelligent kreditorstyring kan se, godkende og betale regninger i samme arbejdsgang via smartphone eller computer samtidig med, at du har fuld kontrol over betalinger, så du sikrer, at intet bliver betalt uden godkendelse. Det sparer dig med andre ord for papir- og administrationsarbejde hver måned, så du har mere tid til at skabe vækst og værdi. 

Varighed: 1 time

Webinar

Smartere debitorstyring

Har du også kunder, der ikke betaler til tiden? Og bruger du meget tid på opfølgning, rykkere og efterfølgende bogføring? At have det rigtige setup på debitorsiden kan være med til at lette dit rykkerarbejde væsentligt samtidig med, at du mindsker risikoen for tab på udeståender. 

I samarbejde med Likvido viser vi den automatiserede proces fra opfølgning på forfaldne fakturaer til bogføring af indbetalinger. Den digitaliserede løsning sikrer, at du let kan lave kreditopslag, så du undgår dårlige betalere.

Varighed: 45 minutter

Hvorfor vælge VL+Digital til kompetenceudvikling?

Opdateret ekspertviden

Alle undervisere er vores egne passionerede medarbejdere, der til dagligt arbejder med det de også underviser i. Det sikrer dig altid opdateret faglig viden.

Altid en praktisk tilgang

Vores undervisere er vant til at omsætte teori til praksis hver dag i deres eget arbejde. Det sikrer dig praktisk hjælp til dine udfordringer - altid i øjenhøjde.

Bliv udfordret

En gang i mellem er det godt at ruske op i det man plejer. Vi udfordrer dine vaner og viser alternative metoder, der måske er smartere og mere effektive.

Interesseret i at lære mere?

Fandt du ikke lige det webinar, du ledte efter? Så kontakt os endelig med forslag til andre emner eller hør om mulighederne for et kursus skræddersyet til dig og din virksomhed.

Henning Kristiansen

Digitaliseringskonsulent

E-mail

Henning Kristiansen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...