+Academy

Lær selv, hvordan du kan skabe en smartere og mere værdiskabende økonomifunktion. Her på siden finder du webinarer, hvor vores eksperter i VL+Digital deler ud af deres viden og erfaring inden for digital økonomistyring.

Udvikl dine digitale kompetencer

Som en del af VL+Digital vil vi også gerne klæde dig bedre på til selv at kunne udvikle og varetage en digital økonomifunktion. Derfor har vi sammensat en række webinarer med fokus på digitaliseret, værdiskabende og smartere økonomistyring.

Ekspertviden leveret til dig

Det er vores egne eksperter i VL+Digital, der står for undervisningen her i +Academy. Eksperter med opdateret faglig viden inden for hver deres område samt daglig hands-on erfaring med relevante værktøjer og løsninger. På vores webinarer vil du også typisk kunne møde en af vores samarbejdspartnere inden for det pågældende område.

Se dine muligheder for at blive fagligt udfordret på vores +Academy:

Webinarer

Webinarer

Hvorfor skal du deltage i et af vores +Academy webinarer?

Opdateret ekspertviden

Alle undervisere er vores egne passionerede medarbejdere, der til dagligt arbejder med det de også underviser i. Det sikrer dig altid opdateret faglig viden.

Altid en praktisk tilgang

Vores undervisere er vant til at omsætte teori til praksis hver dag i deres eget arbejde. Det sikrer dig praktisk hjælp til dine udfordringer - altid i øjenhøjde.

Bliv udfordret

En gang i mellem er det godt at ruske op i det man plejer. Vi udfordrer dine vaner og viser alternative metoder, der måske er smartere og mere effektive.

Interesseret i at lære mere?

Fandt du ikke lige det webinar, du ledte efter? Så kontakt os endelig med forslag til andre emner eller hør om mulighederne for et skræddersyet kursus til dig og din virksomhed.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...