Vistisen+Lunde udvider familien

Revisionsvirksomheden Damgaard & Enevoldsen har pr. 1. oktober 2022 overdraget sine aktiviteter til Vistisen+Lunde.

Overdragelsen vil ikke medføre ændringer for kunder og medarbejdere hos Damgaard & Enevoldsen. Sonja Pedersen, Niels Bjerg og Carsten Østergaard vil sammen med de øvrige medarbejdere fortsat betjene virksomhedens kunder fra kontoret i Vildbjerg. Herudover tilknyttes blandt andet statsautoriseret revisor Maibrit Frederiksen fra Vistisen+Lunde til kontoret.

Damgaard & Enevoldsen har i næsten 50 år været en aktiv del af erhvervslivet i Vildbjerg som revisor og rådgiver for mange af områdets erhvervsdrivende, og den position fortsættes og udbygges ved sammenlægningen med Vistisen+Lunde, da der herved tilføres yderligere kompetencer, som kan styrke rådgivningen af kunderne, herunder f.eks. digitalisering af økonomifunktioner, køb og salg af virksomheder og selskabsretslige omstruktureringer mv.

Det er ikke en ny dialog mellem de 2 virksomheder, der nu er lagt sammen. Tilbage i 80’erne var de 2 virksomheder med til at stifte "Revisorsammenslutning Midtjylland", hvor der også den gang var samme værdisæt. Til sammen har de 2 virksomheder over 110 års historie.

"Vi er glade for, at vi har fundet den allerbedste løsning med Vistisen+Lunde, hvor vi fastholder de bestående værdier og platforme, for både os alle her i huset og for vores kunder, desuden kan vi bygge videre og samtidig fremtidssikre vores fælles arbejdsplads og vores forhold til vores kunder, med mulighed for samtidig fagligt at være rustet til fremtidens udfordringer", siger— Sonja Pedersen, direktør hos Damgaard & Enevoldsen

Vistisen+Lunde har i forvejen kontor i Herning og Aarhus og sammen med kontoret i Vildbjerg udfører mere end 50 medarbejdere revisions- og rådgivningsydelser til virksomhedens kunder med afsæt i kerneværdierne: "ordentlighed", "ansvarlighed", "faglig ambitiøs" og en "god kollega".

Hvem er Vistisen+Lunde?

Vistisen+Lunde er et statsautoriseret revisionsvirksomhed med et stærkt netværk over hele landet. Vi hjælper virksomheder med at skabe overblik over deres forretning. Det mener vi, er det bedste udgangspunkt for udvikling.

Bliv klogere på hvem vi er

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende kop kaffe.

Maibrit Frederiksen

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 27 12 37 58

mailE-mail

Maibrit Frederiksen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...