Revision og andre erklæringer

Hos Vistisen+Lunde kan vi udstyre dit årsregnskab med en revisionspåtegning eller afgive andre typer af erklæringer på regnskaber og lignende dokumenter.

En påtegning eller erklæring er vigtig, da det giver dit dokument troværdighed. Derfor rådgiver vi dig hos Vistisen+Lunde til den mest hensigtsmæssige erklæringstype i det enkelte tilfælde.

Revision

En revisionspåtegning er den erklæringstype, der giver dig den højeste grad af sikkerhed. Vi udfører altid vores revision af årsregnskaber efter internationale revisionsstandarder. Revisionen kan eksempelvis medføre, at vi foretager lagerkontrol, udsender saldomeddelelser til virksomhedens kunder eller foretager stikprøvevis kontrol af virksomhedens driftsmidler.

Udvidet gennemgang og review

Udvidet gennemgang og review af et årsregnskab er begge mindre omfattende end en revision. Afhængig af antallet og typen af en virksomheds interessenter kan det være relevant at vælge en udvidet gennemgang eller review frem for revision. Det afhænger altid af en konkret vurdering af virksomhedens forhold. Vi har erfaringen, der hjælper dig til at vælge den rigtige løsning.

Assistance med opstilling

Assistance med regnskabsopstilling er relevant for mindre virksomheder, som ikke har så mange interessenter. I modsætning til revision samt udvidet gennemgang og review, foretages der kun i mindre omfang kontrol af det bagvedliggende regnskabsgrundlag. Vi foretager dog altid den nødvendige gennemgang og afstemning af relevante regnskabsposter.

Øvrige erklæringer

Vi afgiver ligeledes erklæringer på en lang række andre områder end regnskaber. Det kan skyldes, at du eller din virksomheds samarbejdspartnere har et ønske om en særlig erklæring. Der kan også være lovgivningsmæssige grunde til, at der skal afgives erklæring fra en revisor. Vi afgiver erklæringer på alt fra tilskudsregnskaber til dokumenter til SKAT.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med en revisionspåtegning eller andre erklæringer?

En samlet pakke

Vi afgiver alle typer af erklæringer - det betyder, at du kan få løst samtlige af dine opgaver hos os. 

Få den bedste løsning

Vi rådgiver dig om den mest hensigtsmæssige erklæringstype – vores lange erfaring er din sikkerhed for at vælge den bedste løsning.

Den rette balance

Sammen med dig finder vi den rette balance imellem valg af erklæring og det udførte arbejde.

Skal vi hjælpe dig med en revisionspåtegning
eller andre erklæringer?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jakob Korshøj

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 60 67 07 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Jakob Korshøj

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...