Regnskab

Hos Vistisen+Lunde hjælper vi dig med at opstille dit årsregnskab, så det bliver letforståeligt og overholder lovgivningen på området. Vi assisterer desuden med en fuldstændig afstemning af bogholderiet, inden årsregnskabet skal opstilles.

Årsregnskab

Hos Vistisen+Lunde kan vi hjælpe med at opstille og indberette årsregnskabet, så det overholder Erhvervsstyrelsens krav for indberetninger. Vi kan også udarbejde et internt årsregnskab til brug for ledelsen, som indeholder de relevante oplysninger og specifikationer.

Koncernregnskab

Vi hjælper med at udarbejde de fornødne sammenlægninger og elimineringer inden for koncernen, så du får et samlet overblik over indtjeningen og den finansielle stilling, hvilket er grundlaget for ethvert koncernregnskab. Vi udarbejder både et internt og eksternt koncernregnskab.

Personlige virksomheder

Uanset om du er ejer af en lille håndværksvirksomhed, en detailbutik eller noget helt tredje, er det nødvendigt at have et overblik over, hvordan regnskabet ser ud. Vi kan lave et letforståeligt årsregnskab, der lever op til kravene på området, og som giver dig, banken og andre interessenter det fornødne overblik.

Skatteregnskaber

Vistisen+Lunde kan supplere årsregnskaberne med et skatteregnskab, så du får et overblik over indtjeningen og skatten.

Rapportering til udlandet

Danske selskaber, der er datterselskaber af udenlandske koncerner, kan foretage forskellige former for rapportering til udlandet. Hos Vistisen+Lunde hjælper vi med rapporteringen og med opsætning af en hensigtsmæssig rapporteringspakke til den udenlandske koncern.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med regnskabet?

En fleksibel løsning

Vi varetager alle former for regnskaber – både for små, mellemstore og store virksomheder.

Få overblik

Du får overblik over indtjening, formue og skat samt et letforståeligt regnskab – det giver det bedste udgangspunkt for at skabe udvikling i din forretning.

Overhold reglerne

Vi sørger for, at du overholder regnskabslovgivningen – som statsautoriseret revisionsselskab har du sikkerhed for, at vi har styr på reglerne.

Skal vi hjælpe dig med dit regnskab?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Carsten Bo Jensen

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 22 48 38 86

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Carsten Bo Jensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...