Interaktiv ledelsesrapportering – Power BI

Interaktiv ledelses­rapportering – Power BI

Et hurtigere og bedre beslutningsgrundlag er guld værd for de fleste virksomheder – særligt hvis processen ikke er for dyr. Med Power BI udnytter du potentialet i den relevante data på en effektiv (og billig) måde, så du kan handle i tide og forbedre driften af din forretning.

Hos Vistisen+Lunde kan vi hjælpe med at optimere din virksomheds økonomistyring med produktet Microsoft Power BI, som udnytter de nye muligheder for at opbygge en Business Intelligence model og lave præsentationer til PC, tablet og smartphone.

Vi hjælper dig i gang, så du får skabt klarhed over den optimale økonomistyringsmodel for netop din virksomhed.

Power BI giver overblik og indsigt

Power BI giver din virksomhed økonomisk overblik og effektive rapporteringsprocesser. Samtidig bliver du i stand til at præsentere det grafisk, så det er let at forstå og nemt at arbejde med – også for medarbejdere, der ikke er økonomer.

Løsningen samler dine vigtigste KPI’er og styringsmål i en interaktiv rapporteringsmodel baseret på dine data på tværs af virksomhedssystemer og regnskaber. Det giver dig et samlet overblik over virksomhedens salgs- og økonomital.

Power BI giver effektive og driftssikre rapporteringsprocesser

Ved at automatisere rapporteringsprocesserne opnår din virksomhed først og fremmest en stor tidsbesparelse. Derudover får I større sikkerhed for, at jeres data er korrekte, da den manuelle indtastning erstattes af de automatiske processer i Power BI.

Power BI giver dig en let og effektiv måde at analysere dine data på for specifikke områder – det kræver kun enkelte klik. Du bliver således selv i stand til at "dykke ned" og finde svarene på de spørgsmål, som de overordnede tal giver anledning til – en af fordelene er, at du bliver i stand til at opdage eventuelle fejl i tide.

Power BI giver dig og din virksomhed større overskud

Power BI er en business intelligence-løsning – men uden at det koster det samme som en normal software-investering. At investere i Power BI er en overkommelig udskrivning for langt de fleste virksomheder.

Med denne løsning giver vi dig grafisk visning af data på PC, tablet og smartphone med online adgang til opdaterede tal – også når du er på farten. Dermed får du de bedste muligheder for at kunne reagere hurtigt på mulige udfordringer.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med Power BI?

Vær skarp på dine nøgletal

Følg udviklingen "time for time" i dine vigtigste KPI’er og styringsmål i en interaktiv rapporteringsmodel.

Få et grafisk overblik

Løsningen giver dig grafisk visning på PC, tablet og smartphone med adgang til opdaterede tal på farten.

Drop excel-arket

Skær ned på de manuelle processer, så fejlraten reduceres og de værdiskabende aktiviteter opprioriteres.

Skal vi hjælpe dig med Power BI?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...