Digitalisering af bogholderiet

Elektronisk håndtering af fakturaer og bilag bliver i stigende grad efterspurgt blandt virksomheder. Der er nemlig store tidsbesparelser at opnå ved at effektivisere de daglige rutiner med bogføring og regnskab.

Hos Vistisen+Lunde kan vi hjælpe din virksomhed med digitalisering af dit bogholderi, så du kan skære ned på antallet af fysiske papirer og skrue op for effektiviteten hos dine medarbejdere. Vi sikrer naturligvis, at din løsning overholder bogføringslovens bestemmelser og hjælper dig sikkert i forandringsprocessen til de nye procedurer.

Hvorfor er digitalisering af dit bogholderi en god idé?

Digitalisering handler om at lade manuelle processer afløse af automatiske processer for at blive så effektiv som muligt. Og bogholderiet er typisk et af de områder i en virksomhed, hvor det er mest oplagt at digitalisere de manuelle processer for at få mest muligt ud af medarbejdernes tid.

Ingen virksomheder er ens, men det er vores erfaring, at digitalisering sparer op til halvdelen og i nogle tilfælde mere af udgifterne til dit bogholderi. Og så har vi slet ikke nævnt de praktiske fordele ved, at din virksomheds bogholderi og finansielle registreringer er tilgængelige, uanset hvor i verden du befinder dig.

Få fleksibilitet og sparring i hele processen

Savner du overblik over mulighederne inden for digitalisering og automatisering? Og har du brug for en tovholder på den praktiske gennemførelse og implementering, så processen ikke kører af sporet? Så er det os, du skal gå til. Vi hjælper dig med både de store linjer og de konkrete detaljer.

Når det kommer til den tekniske del, vælger vi altid softwareprodukter efter, hvilke dele af din virksomheds bogholderi eller forretningsgange, du ønsker automatiseret. Vi er ikke fastlåst af én leverandør eller ét produkt. Det giver dig fleksibilitet og sikrer, at du får den rigtige løsning til den rigtige pris.

Data opbevares sikkert i "skyen"

Vi anvender en cloudbaseret løsning, hvor dine data bliver opbevaret af anerkendte serviceudbydere og behandles af velafprøvede økonomisystemer, der både er godkendte og certificerede. Fordelen ved en cloudbaseret løsning er, at du ikke skal bekymre dig om mistede bilag i tilfælde af brand, tyveri eller datatyveri. Særligt sidstnævnte er en aktuel udfordring for mange virksomheder. Med et digitalt bogholderi er dine bilag desuden altid tilgængelige – uanset hvor du befinder dig.

Hurtigere rapportering og bedre overblik med et digitalt bogholderi

For at træffe de rigtige beslutninger om din forretnings fremtid, skal du kende dit regnskab til bunds. Jo bedre opdateret dit bogholderi er, jo bedre er du i stand til at træffe de rigtige beslutninger. Digitaliserer du dit bogholderi kommer bilagene løbende ind i økonomisystemet og bliver betalt til tiden, hvilket giver dig det nødvendige overblik over dit regnskab og gør det nemmere at håndtere større mængder af bilag. Det sikrer skalerbarheden i din virksomhed, så du uden ekstra lønkroner kan øge aktiviteten uden at blive begravet i papirarbejde.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med papirløst bogholderi?

Vær med på den digitale udvikling

Du får en cloudbaseret løsning med adgang til flere hundrede apps, der kan integreres med dit økonomisystem og effektivisere styringen af din virksomhed.

En fleksibel løsning

Vi hjælper dig med overgangen til den cloudbaserede løsning, hvor du kan til- og fravælge yderligere moduler eller apps efter behov.

Få mere tid til din forretning

Gør dit bogholderi mere effektivt – og frigiv ressourcer til at udvikle din forretning.

Skal vi hjælpe dig med at digitalisere dit bogholderi?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Steffen Lauritsen

Digitaliseringskonsulent

smartphone+45 51 70 70 66

mailE-mail

Steffen Lauritsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...