Økonomiassistance

Hos Vistisen+Lunde kan vi agere som regnskabschef eller økonomichef, når behovet opstår. Det kan eksempelvis være i små og mellemstore virksomheder, der ikke har kompetencerne eller ressourcerne til at prioritere økonomifunktionen.

For små og mellemstore virksomheder kommer der stadig nye administrative byrder til, som kan virke uoverskuelige og skabe ineffektivitet. Økonomiassistance er en god mulighed, hvis du vil outsource en del af dine administrative opgaver. Hos Vistisen+Lunde kan vi stå for hele eller dele af din virksomheds økonomifunktion.

Outsourcing giver fleksibilitet

Økonomifunktionen er rygraden i mange små og mellemstore virksomheder, men ofte prioriterer virksomhederne ikke tilstrækkeligt med ressourcer og kompetencer til funktionen, hvilket går ud over de forretningsmæssige dispositioner.

Ved at outsource en del af dine mest tidskrævende administrative opgaver gøres økonomifunktionen til en variabel omkostning i stedet for en ansættelse. Det skaber fleksibilitet. Og samtidig får du den rette bemanding til alle opgaver ud fra kompetencer og behov, samtidig med at din virksomhed er uafhængig af sygdom, ferie og medarbejderforhold.

Som udgangspunkt er der potentiale i at outsource for dig, der har en lille eller mellemstor virksomhed, hvor økonomifunktionen ikke udgør en fuldtidsstilling eller er meget sæsonafhængig.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at hjælpe dig med økonomiassistance?

Effektiv økonomifuntion

Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din økonomifunktion samt dine forretningsgange.

En variabel udgift

I en sæsonbetonet virksomhed kan vi være et alternativ til en fuldtidsansættelse – vi koster kun noget, når du har brug for os.

En fleksibel løsning

Ved personaleudskiftning kan vi være en variabel løsning frem til, at en ansættelse er foretaget – vores fleksibilitet er din fordel.

Skal vi hjælpe dig med økonomiassistance?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...