Budgettering + ledelsesrapportering

Budgettet er et af de vigtigste økonomiske styringsredskaber og bygger bro mellem virksomhedens strategiske målsætning og de daglige operationelle beslutninger.

Det er i budgetfasen, at planer for det kommende år fastlægges og ”fedtet” skæres væk for at optimere resultatet for det kommende år og bevare konkurrenceevnen i fremtiden. Derfor bør du prioritere arbejdet med dit budget.

Budget

Mange små og mellemstore virksomheder laver kun budgetter til brug for banken, revisoren og til skrivebordsskuffen. Det er en fejl. Dit budget bør indeholde analyser af det kommende års aktiviteter og tage højde for tilpasninger i både op- og nedgående retning. På den måde kan du bruge dit budget aktivt i bestræbelserne på at skabe en bedre bundlinje.

Hos Vistisen+Lunde hjælper vi kunder med at lægge et realistisk budget, der er udarbejdet med et blik for aktuelle forudsætninger og forventninger til fremtiden.

Ledelsesrapportering

Ledelsesrapportering skal indeholde de vigtigste nøgletal, der udstyrer ledelsen med et korrekt billede af virksomhedens nuværende situation sammenholdt med det planlagte mål. Ledelsesrapporteringen er forskellig fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche, men bør indeholde følgende:

  • check Resultat før afskrivninger og renter
  • check Status på debitorer
  • check Varebeholdninger og kreditorer
  • check Udviklingen i kapitalberedskabet (kassekreditten)

Hos Vistisen+Lunde tror vi på, at det er vigtigere med en simpel, hurtig og valid ledelsesrapportering end en lang og uoverskuelig én af slagsen, der alligevel kommer for sent til, at ledelsen kan træffe de nødvendige beslutninger.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med budgettering og ledelsesrapportering?

Få lagt et realistisk budget

Vi hjælper dig med at udarbejde et realistisk budget, der danner grundlag for løbende opfølgning.

Valid ledelsesrapportering

Vi sikrer en valid ledelsesrapportering, der gør ledelsen i stand til at træffe beslutninger på et velinformeret grundlag.

Vi udfordrer dig

Vi udfordrer dig løbende på ledelsesrapporteringen, så vi sikrer, at du er på rette vej.

Skal vi hjælpe dig med budgettering + ledelsesrapportering?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...