Bogføring + fakturering

Hos Vistisen+Lunde kan vi både stå for hele din virksomheds bogføring eller nøjes med at lave de afsluttende afstemninger, der sikrer, at regnskabet er, som det skal være. Det er op til dig.

For at træffe de rigtige beslutninger om din forretnings fremtid, skal du kende dit regnskab til bunds. Hvor mange udgifter og indtægter har du? Har du gæld? Eller penge til gode? Med hjælp til bogholderiet får du overblikket til at skabe en sund forretning.

Der kommer hele tiden nye regler til, som kan være svære for en enmandsbogholder at holde sig ajour med. Hvad enten du vælger Vistisen+Lunde til at varetage hele dit bogholderi eller at assistere dig med afslutningsposteringer, er du sikker på at få et regnskab, der stemmer. Det skaber overblik og tryghed. Og frigiver tid til at udvikle din forretning.

Hjælp til fakturering

Vi hjælper dig med at skrive dine fakturaer. Hvis du ikke har tid, ressourcerne eller kompetencerne til at gøre det selv, så overlad opgaven til os.

Klargøring af betalinger

Har du brug for hjælp til at sende dine regninger til betaling? Lad os klare det kedelige arbejde. Det eneste du skal gøre er at trykke ok, når alle betalingerne ligger klar. Så bliver det ikke nemmere.

Momsregnskab

Med hjælp fra os til dit momsregnskab får du sikkerhed for, at dine indberetninger af moms sker rettidigt. Hvor lang tid plejer du at bruge på lave dit momsregnskab? Vi kan garanteret gøre det hurtigere, end du selv kan. Det er der ikke noget mærkeligt i. Vi laver nemlig ikke andet. Så kan du i stedet bruge tiden på noget, der skaber værdi for din forretning.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med bogføring og fakturering?

Få mere tid til din forretning

Gør dit bogholderi mere effektivt – og frigiv ressourcer til at udvikle din forretning.

Tillid til din periodeopgørelse

Du bliver sikret mod fejl og får en periodeopgørelse, som du har 100 % tillid til.

En fleksibel løsning

Vi hjælper dig, når behovet er der. Uanset om det er en gang om ugen, måneden eller kun hvert kvartal. Resten af tiden koster vi dig ikke noget.

Skal vi hjælpe dig med bogføring + fakturering?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...