Rekonstruktion

Rekonstruktion kan ofte være sidste udvej for at bevare levedygtige virksomheder, der er kommet i økonomiske vanskeligheder. Hos Vistisen+Lunde kan vi hjælpe dig med rekonstruktionen.

Formålet med en rekonstruktion er enten at opnå en akkordering af virksomhedens usikrede gæld eller at afhænde hele eller dele af virksomheden. Det kan også være en gældssanering for personlige skyldnere uden om det traditionelle gældssaneringssystem.

Drift af virksomheden i rekonstruktionsperioden

I en kriseramt virksomhed kan en indledning af rekonstruktionen skabe et pusterum til at undersøge, om virksomheden kan leve videre og til at udarbejde en plan for den fremtidige finansiering. Indledning af rekonstruktion er også en mulighed for virksomhedens ledelse til at undgå at ifalde erstatningsansvar i en periode, hvor det er usikkert om virksomheden kan overleve.

I undersøgelsesperioden er virksomheden friholdt fra indblanding af virksomhedens kreditorer, ligesom allerede indgåede aftaler med leverandører, leasingselskaber o.l. kan kræves videreført af virksomheden i perioden.

Ledelse af virksomheden i rekonstruktionsperioden

I rekonstruktionsperioden fortsætter virksomhedens ledelse med at drive virksomheden, ligesom virksomhedens revisor fortsat er tilknyttet virksomheden. Ud over virksomhedens ledelse tilknyttes en rekonstruktør, som sammen med en regnskabskyndig tillidsmand har det overordnede tilsyn i rekonstruktionsperioden.

Hvordan kan Vistisen+Lunde assistere dig med rekonstruktionen?

Lær dine muligheder at kende

Vi rådgiver dig om mulighederne for at etablere en levedygtig virksomhed ved akkordering af selskabets gæld.

Få en modregnet balance

Du kan få udarbejdet en modregnet balance, der giver dig overblik over mulighederne for at gennemføre en rekonstruktion af virksomheden.

Bistand til regnskabet

Vi kan fungere som regnskabskyndig tillidsmand for din virksomhed i rekonstruktionsperioden.

Skal vi hjælpe dig med rekonstruktionen?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Carsten Bo Jensen

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 22 48 38 86

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Carsten Bo Jensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...