Opstart af virksomhed

Vi tilbyder rådgivning, hvis du overvejer at starte din egen virksomhed. Sammen gennemgår vi dine tanker og idéer omkring opstarten af din virksomhed, så der er styr på de centrale forhold, der er vigtige for din succes. Med en god opstart fjerner du mange af de udfordringer, du senere kan komme til at bruge unødigt meget tid på.

Forretningsplan

Et af vores fokusområder i opstartsfasen er at udfordre din forretningsidé, dit produkt eller den ydelse, du vil sælge. Vi kigger også på dine personlige forhold som økonomi, pensioner, skatteforhold m.m. I denne fase kan vores erfaring hjælpe dig godt på vej, så du undgår nogle af de større udfordringer i opstartsfasen.

Valg af virksomhedsform

Vi hjælper dig med at finde den rigtige virksomhedsform til din opstartsfase – om det fx skal være selskabsform eller i personligt regi. Vi drøfter fordele og ulemper med dig og, sammen finder vi det rigtige setup, der også tager hensyn til dine planer på længere sigt.

Finansiering

Etablering af egen virksomhed kræver ofte finansiering til opstart og drift de første måneder. Vi gennemgår de forskellige muligheder, som findes i din konkrete situation og hjælper dig med budget og det første bankmøde, hvis det er her finansieringen skal hentes.

Bogføring, regnskab, løn, skat

At drive en virksomhed omfatter også en række lovmæssige krav. Der skal etableres et bogholderi, holdes styr på bilag, kørsel, moms, løn m.m. Når året er gået, skal der laves regnskab og SKAT skal have besked om virksomhedens resultat. Vi drøfter de forskellige muligheder, løsningsforslag og omkostninger til disse forhold og finder sammen en tilpasset løsning til netop din virksomhed.

Alt det andet

Når du overvejer etablering af din egen virksomhed, er der ligeledes en række andre forhold, som du skal have styr på. Kræver etableringen særlige tilladelser, uddannelser eller patenteringer, som kan beskytte din idé? Der skal laves aftaler omkring husleje, leje af kopimaskiner, ansatte m.m. Alle disse forhold medvirker til, at du kommer godt fra start og giver dig det bedste grundlag for at få succes med dit firma.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med opstart af ny virksomhed?

Erfarne rådgivere

Vi er områdets førende og mest erfarne rådgivere, når det kommer til etablering af egen virksomhed.

Branchekendskab

Vi har stor erfaring i assistance ved opstart af virksomheder i forskellige brancher og med forskellige vækstambitioner.

Bliv udfordret

Vi snakker dig ikke efter munden, men udfordrer dig løbende på din forretningsplan og strategi. Det er din sikkerhed for, at du er på rette vej.

Skal vi hjælpe dig med opstart af ny virksomhed?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Lars Brændgaard

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 53 58 21 25

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Lars Brændgaard

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...