Persondatapolitik

Vistisen & Lunde er forpligtet til at opfylde kravene i Persondataloven. Vistisen & Lunde respekterer fuldt ud sine kunders ønske om hemmeligholdelse af personlige oplysninger. Vistisen & Lundes indsamling og håndtering af personoplysninger sker derfor i overensstemmelse med Persondataloven.

Vi indsamler og opbevarer kun de personoplysninger om vores kunder, som er nødvendige for at sikre, at vores kunder modtager en professionel og korrekt behandling samt for at vi kan udføre de opgaver, der er aftalt i forbindelse med kundeforholdet. De indsamlede personoplysninger omfatter navn, kontaktoplysninger, CPR-nr., skatteoplysninger samt øvrige personoplysninger, som er nødvendige for at løse den kontraktlige opgave. Herudover indsamler og opbevarer Vistisen & Lunde de personoplysninger, som er påkrævet i henhold til hvidvasklovgivningen. I Vistisen & Lunde · Statsautoriseret Revisionspartnerselskab · Guldborgvej 1 · 7400 Herning +45 97 12 52 44 · e-mail: mail@vistisenlunde.dk · CVR nr.: 35 65 84 32 3 tilfælde hvor Vistisen & Lunde håndterer sine kunders bogholder og lønudbetaling, indsamles der de personoplysninger, som er nødvendige for at Vistisen & Lunde kan udføre disse opgaver.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Se cookiepolitik.

Vistisen & Lunde er dataansvarlig på dine persondata og videregiver ikke sine kunders personoplysninger til tredjemand uden sine kunders samtykke hertil. Dog kan vi videregive kunders personoplysninger til andre i den udstrækning dette er nødvendigt for, at vi kan varetage kundens interesser og levere den aftalte ydelse.

Vistisen & Lunde opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål/opgaver, som personoplysningerne er indsamlet til samt for at opfylde vores forpligtelser i henhold til gældende lovgivning. Dine personoplysninger bliver slettet senest 5 år efter dit kundeforhold hos os er ophørt.

Vistisen & Lunde bestræber sig på at beskytte dine personoplysninger på bedst mulige måde, og vi har indført sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, som Vistisen & Lunde opbevare og behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger samt til at få berigtiget og slettet de personoplysninger, som Vistisen & lunde har indsamlet om dig. Du kan udøve dine rettigheder ved at kontakte Jacob Andersen på jan@vistisenlunde.dk.

keyboard_arrow_up
Loading...