Optimering af dine processer og arbejdsgange

Der er mange funktioner og behov i en virksomhed, der med fordel kan digitaliseres. Hos VL+Digital kan vi fx hjælpe dig med at gøre din rejseafregning smartere, få automatisk opfølgning på kundeindbetalinger, intelligent fakturaindscanning, tids- og ordrehåndtering og meget mere. Vi kan også assistere med at digitalisere enkelte processer, der skaber større værdi i det store hele.

Work smarter

Vi har gjort det nemt at arbejde nemmere. Som kunde hos VL+Digital tager vi altid udgangspunkt i eksisterende systemer og processer i din økonomifunktion. Gennem dialog og målrettet sparring hjælper vi med at identificere nye og mere effektive arbejdsgange. Vi arbejder også med få de enkelte systemer til at tale sammen. Formålet er at gøre arbejdsdagen lettere og mere effektiv, uden at det nødvendigvis kræver et helt nyt setup.

Vælg rigtigt første gang

Når du skal i gang med en digitaliseringsproces, handler det om at vælge det rette software til den rette proces. Det kan lyde simpelt, men der findes utroligt mange systemer og løsninger på markedet, der løser specifikke behov. Vi kan hjælpe med at identificere din virksomheds behov og matche med de rette systemer, hvad enten det er økonomisystemer, tids- og materialeregistrering eller andre tillægsprogrammer, der giver dig en mere strømlinet økonomifunktion.

trending_up

En digitaliseringsproces sker ikke i løbet af en nat. Ikke hvis det står til os i hvert fald. For at få den mest optimale løsning anbefaler vi, at dit bogholderi digitaliseres gradvist i forhold til behov og ressourcer.

Hvorfor vælge VL+Digital som partner i en digitaliseret fremtid?

Vær med på den digitale udvikling

Du får en cloudbaseret løsning med adgang til flere hundrede apps, der kan integreres med dit økonomisystem og effektivisere styringen af din virksomhed.

En optimeret løsning

Du sparer både tid og penge på bogføring og administration, når du vælger at digitalisere dele af eller hele dit bogholderi.

Optimale arbejdsgange

Ryd op i komplicerede manuelle processer og dobbeltarbejde ved at optimere arbejdsgange med et digitalt flow, der sikrer effektivitet – både på den korte og lange bane.

Skal vi hjælpe dig med at digitalisere dit bogholderi?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan nye teknologier kan skabe værdi i din virksomhed.

Jan Buskbjerg

Registret Revisor

smartphone+45 40 13 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...