Om Vistisen+Lunde

Vistisen+Lunde er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med base i Herning, Vildbjerg og Aarhus – men med et stærkt netværk over hele landet. Vi hjælper virksomheder med at skabe overblik over deres forretning. Det, mener vi, er det bedste udgangspunkt for udvikling.

Hos Vistisen+Lunde tilbyder vi ud over vores standardydelser som revision, regnskabs- og skattemæssig rådgivning også en stærk vifte af finansielle, administrative og strategiske ydelser. Vi er sat i verden for at skabe overblik og forretningsudvikling i samarbejde med vores kunder.

Du kan have tillid til os

Siden 2006 har vi været et statsautoriseret revisionsselskab, og i skrivende stund tæller vi seks statsautoriserede revisorer i huset. Det betyder, at du kan have fuldstændig tillid til, at vi gør tingene efter bogen.

Vores arbejde er altid præget af ordentlighed og ansvarlighed, ligesom et godt samarbejde både internt og med kunderne er vigtigt for os.

Et revisionsselskab for både de små og store

Selvom vi i dag er et statsautoriseret revisionsselskab, betyder det ikke, at vi har skiftet vores strategi eller kundekreds ud. Vi hjælper stadig alle typer af virksomheder - uanset om de er små, mellemstore eller store - med de samme opgaver som altid, nemlig at skabe overblik og struktur, så de kan tage det næste skridt som forretning.

Den mest attraktive revisionsarbejdsplads

Vistisen+Lunde vil være anerkendt som den mest attraktive revisionsarbejdsplads med base i Herning, Vildbjerg og Aarhus. Vi vil betragtes som et sted, hvor man kan være fagligt og forretningsmæssigt ambitiøs samtidig med, at det er behageligt at gå på arbejde. Derfor prioriter vi en sund balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Alle vores medarbejdere skal have muligheden for at arbejde systematisk med personlig og faglig udvikling med afsæt i vores forretningsmæssige mål og værdier.

Se, hvad det vil sige at være en del af Vistisen+Lunde

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde?

Få plus på bundlinjen

Som kunde hos Vistisen+Lunde bliver du en del af en rådgivningsvirksomhed, der har forståelse for din forretning. Vores vigtigste mission er at bidrage til at skabe den bedst mulige bundlinje i din forretning. Vi skaber det overblik, der gør det muligt for dig at opgradere din virksomhed.

Kundetilpassede løsninger

Både mennesker og virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Det stiller krav til fleksible rådgivningsløsninger. Det har vi forståelse for hos Vistisen+Lunde. Vi hjælper både de små og store virksomheder med at skabe overblik i deres forretning.    

Skab overblik i din forretning

Vil du tage din forretning til nye højder? Med hjælp fra os får du overblik og struktur i din forretning. Og samtidig frigiver du ressourcer internt, som kan bruges til at skabe værdi i det daglige. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at skabe udvikling i din forretning. 

65

år på bagen, men stadig en ung virksomhed

50

engagerede medarbejdere

367

lommeregnere er blevet slidt op

967

års erfaring samlet på 3 lokationer

1

flyvemaskine

Vores historie

Vistisen+Lunde blev stiftet i 1958 i Herning. Vi startede som bogføringscentral og registreret revisorkontor. I dag er vi et mellemstort revisionsselskab, der primært hjælper virksomheder med revision, skat og rådgivning.

I 2006 blev vi et statsautoriseret revisionsselskab og har i dag seks statsautoriserede revisorer ansat. Inden for de seneste år har vi udklækket 3 af slagsen. Det giver en sikkerhed for vores kunder, samarbejdspartnere og banker, at vi er statsautoriserede. Når du gør forretninger med os, kan du være sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt. 

Selvom der er sket meget, siden vi blev stiftet i 1958, ligner vi stadig os selv. Derfor kalder vi os for en ”ung gammel virksomhed". Vi hjælper både små, mellemstore og store virksomheder. Og vi går altid til hver opgave med samme grad af ordentlighed og ansvarlighed.  

Vi arbejder for FN’s Verdensmål


Hver eneste dag tager vi ansvar for, at virksomheder landet over får den rette rådgivning til at drive forretningen på bedste vis.Men vi gør mere end det – vi arbejder aktivt med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling og har særligt fokus på 4 af dem.

Det fokus har vi rent faktisk haft i årevis – også længe før verdensmålene blev formuleret.  Men hvis de ambitiøse mål skal nås, kræver det, at vi alle tager fat og i fællesskab arbejder i samme retning. Vi er godt i gang.

Sundhed og trivsel
Kvalitetsuddannelse
Anstændige jobs og økonomisk vækst
Klimaindsats

Du kommer i godt selskab

Skal vi hjælpe dig?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...