Statsautoriseret revisor

Brænder du for tal, økonomi, regnskab og revision - og ikke mindst brænder du for at gøre en forskel for dine kunder og kollegaer? Er du drevet af faglige udfordringer og lægger du vægt på at have det sjovt, mens du løser disse?

Hvis du kan svare ja til det, er det måske dig, vi har brug for hos Vistisen+Lunde.

Hvad søger vi?

Vi vækster og søger derfor endnu en statsautoriseret revisor til at indgå i vores partnergruppe på 7 personer. Vi søger en statsautoriseret revisor, der brænder for det faglige i håndteringen af egne kunder og som brænder for erklæringsområdet. Det er vigtigere for os, at du brænder for det faglige, end at du ønsker at være "sælger". Samtidig ønsker vi en statsautoriseret revisor, der vil prioritere sammenspillet mellem arbejdslivet og familielivet.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Vistisen+Lunde bliver du en del af en arbejdsplads med over 50 passionerede, humørfyldte og engagerede mennesker, der hver dag stræber efter at skabe værdi for vores kunder. Vi har vores kontorer i Herning, Vildbjerg og Aarhus. Vores ambition er at være visionære og ambitiøse uden at miste jordforbindelsen.

Dine arbejdsopgaver

Du vil blive ansvarlig for din egen kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder og i den forbindelse afgive erklæringer og yde skattemæssig og økonomisk rådgivning for dine kunder. Du får tæt kontakt til vores kunder, hvilket giver dig spændende opgaver og faglige udfordringer. Herudover får du løbende tæt kontakt til dine kollegaer i forbindelse med at yde sparring vedrørende erklæringsområdet.

Faglige kvalifikationer

  • checkDu har en uddannelsesmæssig baggrund som statsautoriseret revisor
  • checkDu har forståelse for økonomi og IT på højt brugerniveau
  • checkDu har ambitioner om at være en dygtig revisor og er fagligt ambitiøs

Personlige kvalifikationer

  • checkDu er god til at samarbejde og arbejde som et hold
  • checkDu vægter god kundebetjening og service højt
  • checkDu har forståelse for helheder og sammenhænge
  • checkDu har det nødvendige drive til at få tingene gennemført
  • checkDu har empati og kan kommunikere positivt
  • checkDu sætter ordentlighed og ansvarlighed højt
  • checkDet er vigtigt, at du er drevet af store udfordringer og har lyst til at holde mange ”bolde” i luften samtidig med du når målet

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV til følgende mailadresse: pkt@vistisenlunde.dk

Fortæl os, hvorfor vi skal ansætte lige netop dig, og vedhæft et CV med dine kvalifikationer og erfaringer. Skriv også gerne, hvor du har set opslaget.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Kvistgaard Toft på 97125244.

keyboard_arrow_up
Loading...