Medarbejder til administrationsservice 

Har du flair for tal, økonomi og bogholderi? Vil du med ombord i en spændende og dynamisk virksomhed, der arbejder med bogholderi, revision, regnskab og rådgivning? Så skal du blive en del af Vistisen+Lunde. Vi er en revisions- og rådgivningsvirksomhed i Herning med fokus på kvalitetsbevidste løsninger til såvel store som små virksomheder. 

Hvad søger vi?

Vi søger ambitiøse bogholdere, der er uddannet som bogholder, revisor eller har en anden talstærk baggrund. Vi har nok at lave – også til endnu en god kollega med forstand på bogholderi, moms og regnskab, der kan varetage opgaver for mindre og mellemstore virksomheder på en digital og papirløs platform.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Vistisen+Lunde bliver du kollega med over 40 humørfyldte og engagerede mennesker, der hver dag stræber efter at skabe værdi for vores kunder. Vi er et revisions- og rådgivningshus med en stærk forankring i det midtjyske med stærke værdier som troværdighed, tillid og indlevelse. Det gælder i forhold til både kollegaer og den enkelte kunde.

Vores ambition er at være visionære og ambitiøse uden at miste jordforbindelsen. Samtidig tilbyder vi vores ansatte et individuelt karriereforløb, der er udarbejdet i forhold til den enkeltes ønsker og ambitioner.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at beskæftige dig med bogføring, lønadministration, økonomiassistance og løsning af specialopgaver samt blive ansvarlig for en kundebase af mindre og mellemstore virksomheder inden for forskellige brancher. Du får tæt kontakt til vores kunder, hvilket sikrer dig spændende opgaver og faglige udfordringer.

Faglige kvalifikationer

 • checkDu har en uddannelsesmæssig baggrund som bogholder, revisor eller en anden talstærk baggrund
 • checkDu har forståelse for økonomi og IT på højt brugerniveau herunder superbruger i E-conomic i professional version
 • checkDu har ambitioner om at være en dygtig bogholder og er fagligt ambitiøs
 • checkDu har erfaring med håndtering af løn for timelønnede (herunder overenskomst) og løn til funktionærer

Personlige kvalifikationer

 • checkDu er god til at samarbejde og arbejde som et hold
 • checkDu vægter god kundebetjening og service højt
 • checkDu har forståelse for helheder og sammenhænge
 • checkDu har det nødvendige drive til at få tingene gennemført
 • checkDu har empati og kan kommunikere positivt
 • checkDu sætter ordentlighed og ansvarlighed højt
 • checkDet er vigtigt, at du er drevet af store udfordringer og har lyst til at holde mange ”bolde” i luften samtidig med du når målet

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV til følgende mailadresse: job@vistisenlunde.dk

Fortæl os, hvorfor vi skal ansætte lige netop dig, og vedhæft et CV med dine kvalifikationer og erfaringer. Skriv også gerne, hvor du har set opslaget.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Kvistgaard Toft på 97125244.

keyboard_arrow_up
Loading...