Er du vores næste kollega?

Vi er altid på udkig efter fagligt kompetente og engagerede medarbejdere. Det gælder også for dig, der leder efter en elev- eller traineeplads.

Hos Vistisen+Lunde bliver du en del af en arbejdsplads, der prioriterer balancen mellem arbejde og familieliv/fritid. Vi lægger vægt på et godt samarbejde – både med kolleger og kunder.

Som en del af Vistisen+Lunde får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Vi arbejder systematisk med personlig og faglig udvikling med afsæt i vores forretningsmæssige mål og værdier.

Se ledige stillinger

64

år på bagen, men stadig en ung virksomhed

50

engagerede medarbejdere

367

lommeregnere er blevet slidt op

967

års erfaring samlet på 3 lokationer

100%

succes til SR-eksamen

Vistisen+Lunde bygger på følgende værdier.
Kan du skrive under
på dem?

Ordentlighed

Vi holder det, vi lover og behandler altid andre med respekt, høflighed og takt. Hos os gør vi tingene helt færdige, før vi begynder på noget nyt. Og vi behandler altid alle sager i fuld fortrolighed. Ordentlighed indebærer selvfølgelig også, at vi afviser enhver medvirken til løgn, svindel eller plat.

Fagligt ambitiøs

Vi sætter fagligheden højest. Derfor bruger vi tid på at holde os ajour med den nyeste viden på vores fagområde. Og vi er altid nysgerrige efter ny viden. Vi stræber altid efter at levere kvalitetsløsninger, der er langtidsholdbare. Det betyder også, at vi stiller høje krav til os selv og hinanden.

Ansvarlighed

Vi handler proaktivt, aldrig reaktivt. Vi forsøger at se frem i tiden og forebygge problemer, før de opstår. Også selvom det rækker ud over opgaven. Vores vigtigste mission er at skabe en bedre forretning – både for os selv og kunden.

God kollega

At være en god kollega betyder, at du er positiv, spreder god energi og altid ser mulighederne frem for begrænsningerne. Du lytter aktivt, er opmærksom på dine kolleger og er ærlig på en konstruktiv måde.

Vi er altid på udkig efter nye (unge) talenter…

Vil du lære af de bedste? Og vil du have et job med en god work-life balance? Så skal du være en del af Vistisen+Lunde.

Bliv revisorelev/trainee

8 fordele ved at arbejde hos os

Fordel #1

Vi holder et højt fagligt niveau, så du har mulighed for at udvikle dig professionelt.

Fordel #2

Drop madpakken. Vi har kantineordning med morgenmad og frokost samt torsdagskage.

Fordel #3

Gode uddannelses- og kursusmuligheder - vi vil altid gerne blive bedre.

Fordel #4

10, 25 og 40 år - selvfølgelig skal dit jubilæum fejres!


Fordel #5

Deltag i serviceringen af fantastiske og meget forskellige kunder.

Fordel #6

Gå på arbejde med gode værdier: ordentlighed, ansvarlighed, god kollega og fagligt ambitiøs.

Fordel #7

Sæt kryds i kalenderen! Vi holder momsfest i marts og familiesommerfest i august.

Fordel #8

Deltag i vinsmagning, fredagsbar, julefrokost og udlandsture.

Mød en Vistisen+Lunde

"Der er flere årsager til, at jeg har været hos Vistisen+Lunde i over 10 år. Jeg synes, at det er sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Jeg er omgivet af søde dygtige kollegaer og kundeporteføljen spænder bredt, så der er rig mulighed for at blive udfordret fagligt (også selvom jeg har valgt ikke at læse videre til cand.merc.aud). Planlægning og fleksibilitet gør, at der altid er tid til familien og andre hobbies, selvom der er travlt."

— Jette Udbye Christiansen, Revisor, HD/R

"Det er dejligt at arbejde et sted, hvor man kan give de yngre medarbejdere faglige udfordringer og se dem vokse med opgaverne. Hos Vistisen+Lunde har vi en flad organisation, hvor alle er med til at påvirke kulturen og forretningsgangene – det er en fordel for os alle sammen."

— Jakob Korshøj, Statsautoriseret revisor


"Vistisen+Lunde er en rigtig god arbejdsplads med søde kolleger, som man altid kan spørge til råds. Der er stor fokus på det faglige niveau, og vi får som ansatte mulighed for at dygtiggøre os. Der er desuden mulighed for fleksible arbejdstider, så arbejdet kan tilpasses familielivet."

— Maibrit Jacobsen, Partner, Statsautoriseret revisor

"Jeg nyder at være en del af en fagligt ambitiøs virksomhed. Her har vi frihed under ansvar i et uformelt miljø. Socialt samvær og sparringspartnere finder jeg hos mine gode kolleger."

— Hanne Østergaard Hansen, Revisor, HA

keyboard_arrow_up
Loading...