+Digitaliserings­barometer

Hvor digital er din virksomhed egentlig i dag? Hvad bør næste skridt i jeres digitaliseringsproces være? Få en status lige her. Brug 5 minutter på en række spørgsmål og få dit resultat i digitaliseringsbarometret med det samme.

Start her

En digital kortlægning af din virksomhed

Du bør altid kende dit udgangspunkt, før du kan sætte et mål. Derfor indleder vi i VL+Digital altid et samarbejde med en kortlægning af, hvor din virksomhed befinder sig på den digitale rejse i dag.

Hvilke systemer bruger I i dag? Hvordan er jeres arbejdsprocesser? Hvilke ressourcer har I til rådighed? Det er blot nogle af de spørgsmål vi kommer omkring. Det giver os det bedste grundlag for sammen med dig at lægge en plan for den digitale rejse, der tager højde for både din virksomheds størrelse og kompleksitet, men også dine medarbejdere.

En klar plan til målet

Digitalisering af din virksomhed er en udviklings- og forandringsproces, der ikke kun er et spørgsmål om nye systemer. Det er også en proces, der involverer både dig og dine medarbejder. Derfor definerer vi i samråd med dig indsatser og delmål, så din virksomhed kan styre sikkert mod det mål, vi sammen har sat.

Tag temperaturen på digitaliseringen i din virksomhed

Med udgangspunkt i vores erfaringer fra efterhånden mange digitaliseringsprocesser har vi hos VL+Digital udviklet et gratis værktøj, der kan tage temperaturen på digitaliseringen i din virksomhed.

På baggrund af dine svar får du en status på, hvor digital din virksomhed er lige nu. Du får også et skøn på, hvor stort jeres potentiale for optimering vil være gennem digitalisering samt inspiration til, hvad næste skridt på den rejse bør være.

Start digitaliseringsbarometret her

Barometret består af 34-41 spørgsmål til din virksomheds processer og arbejdsgange inden for:

  • check Salg
  • check Køb
  • check Lager/projektstyring
  • check Løn/personale
  • check Rapportering

Hvorfor vælge VL+Digital som digital samarbejdspartner?

Et godt udgangspunkt

Bliv klogere på, hvor digital din virksomhed er i dag og få kortlagt områderne, hvor du får størst gevinst af digitalisering.

Få gavn af vores erfaring

Barometret er baseret på mange års erfaringer og kundecases. Så det er den tilbagemelding, du får også.

Det tager kun et øjeblik

5 minutter. Længere tid behøver det ikke at tage for at svare på de 34-41 spørgsmål og tage temperaturen på digitaliseringen i din virksomhed.

Om digitaliseringsbarometret

Barometret er udarbejdet til små- og mellemstore virksomheder med en typisk omsætning på under 50 mio. kr., under 50 medarbejdere og med maksimalt 2-3 medarbejdere i økonomiafdelingen.

Det giver dig en indikation om, hvor din virksomhed ligger i forhold til digitalisering inden for de nævnte områder. Der er mange andre områder i en virksomhed, hvor digitalisering også kan være relevant.

For at man, som virksomhed kan få det fulde udbytte af værktøjet, skal den som svarer på spørgsmålene, have et indgående kendskab til processerne og deres systemunderstøttelse i virksomheden.

Til større virksomheder

Er din virksomheds omsætning, medarbejderstab eller økonomiafdeling større end det barometret er designet til, anbefaler vi i stedet et digitalt eftersyn.

Det vil typisk bestå af et besøg fra vores digitaliseringseksperter, der vil lave en række interviews med dig og udvalgte medarbejdere. Ud fra de interviews får du en rapport med beskrivelser af mulighederne for optimering samt overslag på den økonomi, som det indebærer at komme derhen.

Har din virksomhed brug for et digitalt eftersyn?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et grundigt digitaliseringseftersyn af processerne ude i din virksomhed.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...