Få økonomisk rådgivning til både dagligdag og strategi

Har du brug for økonomisk rådgivning i forbindelse med opstart, køb, salg eller omstrukturering af din virksomhed eller andre store projekter? Eller er du på udkig efter løbende økonomisk rådgivning, hvor selv små justeringer kan give store besparelser?

Hos Vistisen+Lunde kan vi både være sparringspartner på din daglige økonomi og en helt ny finansiel strategi. Vores økonomiske rådgivning er fleksibel. Du vælger selv, om du ønsker løbende rådgivning eller kun vil have hjælp i enkeltstående tilfælde.

Start med en uforpligtende samtale og bliv klogere på, om vi skal hjælpe dig med at forløse din virksomheds økonomiske potentiale.

 

Få et strategisk blik på din virksomheds økonomi

Regnskaber, rapportering, lønudbetaling og meget mere. Der er rigeligt med administrative opgaver til virksomhedens økonomimedarbejdere. Det kan gøre det svært at finde tiden til at zoome lidt ud af driften og i stedet kigge på økonomien med strategiske briller.

Derfor tilbyder vi uvildig rådgivning og sparring på de store linjer i din virksomheds strategi. Et blik udefra med fokus på strategi og optimering kan have stor værdi i en hverdag, hvor medarbejderne har travlt med at løse de faste opgaver.    

Økonomisk rådgivning ved opstart af virksomhed

Overvejer du at starte egen virksomhed, er der en række økonomiske forhold, du bør have styr på. Sammen med dig gennemgår vi blandt andet forretningsplanen, virksomhedsformen, finansieringen og andre vigtige økonomiske faktorer.

Se mere om opstart af virksomhed.

Hjælp til økonomien i salg og køb af virksomhed

Både køb og salg af virksomhed er en kompleks proces. Alene værdiansættelsen af en virksomhed er et helt kapitel for sig. Dertil kommer en lang række administrative og strategiske processer. Vi har ressourcerne og erfaringen til at hjælpe dig trygt gennem hele processen – uanset om du skal købe eller sælge.

Se mere om køb og salg af virksomhed

Økonomisk rådgivning til alle selskabsformer

En virksomhed struktureret som et selskab giver en række forskellige økonomiske muligheder. Der følger dog også en del lovgivning og regler med selskabsformen – især ved stiftelse eller omstrukturering.

Vi kan hjælpe med økonomisk rådgivning om alt fra stiftelse, optimering og omstrukturering af et selskab. Er det tid til et generationsskifte eller måske en opløsning af selskabet, hjælper vi også med økonomisk rådgivning her.

Se mere om selskabsret

 

Økonomisk rådgivning til virksomheder i vanskeligheder

Er din virksomhed kommet i økonomiske vanskeligheder, kan det være nødvendigt med en rekonstruktion. Vi rådgiver dig om mulighederne og fungerer som regnskabskyndig tillidsmand for din virksomhed i rekonstruktionsperioden.

Se mere om rekonstruktion af virksomheder.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde som din økonomiske rådgiver?

Erfarne rådgivere

Du får adgang til mere end 800 års erfaring med virksomhedsøkonomi. Vi har eksperter inden for både store og små, samt nye og etablerede virksomheder.

Vi udfordrer dig

Rådgivning er ingenting værd, hvis ikke den sætter spørgsmålstegn. I stedet for bare at tale dig efter munden, udfordrer vi løbende din forretningsplan og strategi.

Få et blik udefra

Vi sidder ikke i din virksomhed til dagligt. Det betyder, at vi kigger med friske øjne på din virksomheds strategi og øjner nye muligheder for at forløse dit økonomiske potentiale.

 

Skal vi hjælpe dig med din bogføring?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak – uanset hvor stort dit behov er.

Carsten Bo Jensen

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 22 48 38 86

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Carsten Bo Jensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...