Har du brug for hjælp til bogholderiet?

Er du på udkig efter en fast bogholder, der kan stå for hele din virksomheds bogføring?
Eller leder du blot efter hjælp til de sidste afstemninger af regnskabet? Hos Vistisen+Lunde hjælper vi dig i det omfang, du ønsker. Det giver dig tryghed i hverdagen og frigiver ressourcer hos dine medarbejdere.

Hvorfor outsource dit bogholderi?

Der er store fordele ved at få en erfaren samarbejdspartner til at tage sig af din bogføring. Når du betaler andre for dit bogholderi, skal du kun betale for den tid, de bruger. Ikke for pension, sygedage og opkvalificering. Og du kan samtidig hurtigt skalere op og ned for dit behov.

Vælger du en revisionsvirksomhed, der er specialiseret i bogholderi, får du desuden adgang til flere eksperter med hver deres ekspertise inden for bogføring og revision. Du får kort sagt flere kompetencer at trække på og er altid opdateret på den nyeste viden.

Eksperter i bogholderi i en menneskealder

Hos Vistisen & Lunde har vi hjulpet virksomheder med bogføring, revision, moms, skat og rådgivning siden 1958. I dag er vi mere end 40 medarbejdere, der dækker de forskellige discipliner under revision og bogføring. Derfor har vi både erfaringen og kompetencerne til at tage os professionelt af din bogføring, så dit regnskab bliver letforståeligt og overholder lovgivningen på området. Det giver dig tryghed.

Med hjælp til bogholderiet fra Vistisen+Lunde har du garanti for et effektivt bogholderi, der altid er opdateret på regler og lovgivning. Vi klarer din bogføring, så du får frigjort ressourcer og i stedet kan bruge tid på at udvikle din forretning.

Få et bogholderi, der gavner din virksomhed

For mange virksomheder er bogføringen endnu en administrationsopgave, der skal klares, men som sjældent bidrager direkte til selve kerneforretningen. Men en dygtig bogholder hjælper dig med mere end at holde styr på tallene. Bogholderi handler om at give dig overblik over den økonomiske situation, så du kan udvikle din forretning i den rigtige retning. Bogholderi er altså et grundlag at træffe kloge beslutninger ud fra.

Det er et vigtigt element at have med i baghovedet, når du skal beslutte, om du ønsker at få en professionel samarbejdspartner til at tage sig af dit bogholderi. Det gælder især i mange små og mellemstore virksomheder, hvor der enten ikke er behov for en bogholder på fuld tid, eller hvor bogholderen har mange andre opgaver at tage sig af.

Digitalisering af bogholderiet

Ønsker du at fortsætte med at håndtere dine bogholderopgaver selv, men er på udkig efter måder at effektivisere arbejdet på, kan du overveje at digitalisere dit bogholderi.

En større grad af automatisering i arbejdet sparer dig nemlig både arbejdstimer og ressourcer. Hos Vistisen & Lunde har vi stor erfaring med at rådgive i digitaliseringsløsninger til bogføring og hjælpe med den praktiske implementering af det nye digitale system.

Se mere om digitalisering af bogholderi

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med bogføringen?

Frigiv ressourcer

Slip for endnu en administrationsopgave. Brug i stedet kræfterne på områder, hvor der bliver skabt mere værdi for virksomheden.

Fleksibel løsning

Du undgår at være afhængig af en enkelt bogholder, men får i stedet en fleksibel løsning, der er tilpasset dit behov.

Styr på reglerne

Vi er altid opdateret på de seneste regler, så du undgår at bruge tid på at sætte dig ind i ny og kompliceret viden.

 

Skal vi hjælpe dig med din bogføring?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak – uanset hvor stort dit behov er.

Jan Buskbjerg

Registreret revisor

smartphone+45 40 13 52 44

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Jan Buskbjerg

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...