Køb og salg af virksomheder

Køb og salg af virksomheder er meget andet end værdiansættelsesmodeller, juridiske dokumenter og finansiering i banken. Det handler om mennesker, relationer og virksomhedens DNA.

Både køb og salg af virksomheder er en proces, der kræver erfaring og rådgivning at komme vellykket i mål med. Hos Vistisen+Lunde kan vi bistå dig hele vejen.

Salg af virksomhed

Hos Vistisen+Lunde har vi stor erfaring i at rådgive om de valg, der skal træffes inden et salg af virksomheden. Der er ofte behov for en fuld gennemgang af virksomheden for at identificere de steder, du med en relativ lille indsats kan gøre en stor forskel for værdien og en potentiel købers opfattelse.

Sammen kan vi udarbejde en skræddersyet plan, der kan gøre dig i stand til at optimere værdien af din virksomhed før et salg. Derudover kan vi hjælpe dig med at identificere potentielle købere og bistå med rådgivning i hele processen.

Køb af virksomhed

Et køb af en virksomhed er en stor beslutning, som de fleste kun foretager én gang i deres liv. Derfor er det vigtigt, at der ikke dukker forhold op efter købet, som burde være identificeret på forhånd. Vi har stor erfaring i at vurdere, om det fx er den rigtige pris, om forretningsmodellen og budgetterne hænger sammen og om gennemførelsen af den finansielle due diligence.

Der er ofte et finansieringsbehov i forbindelse med køb af en virksomhed, der sker i form af egenfinansiering og fremmedfinansiering samt sælgerfinansiering. Vi hjælper dig med gennemgangen af langtidsbudgetter og den optimale finansieringsstruktur.

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde til at assistere dig med køb og salg af virksomheder?

Vi gør det ikke kompliceret

Vi hjælper dig med køb og salg af virksomheder uden at gøre det kompliceret eller dyrt.

Få løst udfordringerne 

Vi hjælper dig med at identificere og løse udfordringer, før du sætter din virksomhed til salg eller står overfor et køb.

Erfaring med generationsskifter

Vi har stor erfaring i at gennemføre generationsskifter, herunder arv og gave til nærtstående. 

Skal vi hjælpe dig med køb og salg af virksomheder?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...