Vistisen+Lunde har åbnet ny afdeling i Viborg

Nu kan du også finde os i Viborg. Vi hjælper med alt fra bogføring og fakturering til skat og selskabsret – og meget, meget mere! Få overblik og hjælp til forretningsudvikling med Vistisen+Lunde. 

Hos Vistisen+Lunde har vi plads til alle typer af kunder. Både de små håndværksmestre og de mellemstore virksomheder. Ligegyldigt hvad opgaven lyder på, går vi til arbejdet med den samme grad af ordentlighed og ansvarlighed. Som et Statsautoriseret Revisionspartnerselskab kan du have tillid til, at vi altid gør tingene efter bogen. 


Her kan du læse mere om de områder, vi kan hjælpe dig inden for:

Hvorfor vælge Vistisen+Lunde?

Få plus på bundlinjen

Som kunde hos Vistisen+Lunde bliver du en del af en rådgivningsvirksomhed, der har forståelse for din forretning. Vores vigtigste mission er at bidrage til at skabe den bedst mulige bundlinje i din forretning. Vi skaber det overblik, der gør det muligt for dig at opgradere din virksomhed.

Kundetilpassede løsninger

Både mennesker og virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Det stiller krav til fleksible rådgivningsløsninger. Det har vi forståelse for hos Vistisen+Lunde. Vi hjælper både de små og store virksomheder med at skabe overblik i deres forretning.

Skab overblik i din forretning

Vil du tage din forretning til nye højder? Med hjælp fra os får du overblik og struktur i din forretning. Og samtidig frigiver du ressourcer internt, som kan bruges til at skabe værdi i det daglige. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at skabe udvikling i din forretning.

Skal vi hjælpe dig?

Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Peter Kvistgaard Toft

Statsautoriseret revisor

smartphone+45 29 16 11 22

phone+45 97 12 52 44

mailE-mail

Peter Kvistgaard Toft

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up
Loading...