Revisorer med erfaring - Viborg

Vi udvider vores forretning med et kontor i Viborg og søger derfor revisorer. Så brænder du for tal, økonomi og regnskab? Er du drevet af at hjælpe dine kunder? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig nå dine mål? Og lægger du vægt på at have det sjovt, mens du løser spændende opgaver? Hvis du kan svare ja til det, er det måske dig, vi har brug for hos Vistisen+Lunde i Viborg.

Hvad søger vi?

I forbindelse med udvidelse af vores forretning med kontorsted i Viborg søger vi ambitiøse revisorer med over 3 års erfaring, der enten er i gang med HD/R - cand.merc.aud studiet eller er færdiguddannet HD/R, cand.merc.aud eller statsautoriseret revisor. Vi prioriterer dine karriereønsker og faglige interesse højt og understøtter naturligvis dit eventuelle videre studieforløb.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Vistisen+Lunde bliver du en del af en arbejdsplads med humørfyldte og engagerede mennesker, der hver dag stræber efter at skabe værdi for vores kunder. Vores ambition er at være visionære og ambitiøse uden at miste jordforbindelsen. Vi tilbyder desuden vores ansatte et individuelt karriereforløb, der er udarbejdet i forhold til de enkeltes ønsker og ambitioner.

Dine arbejdsopgaver

Du vil blive ansvarlig for revision, regnskab og skattemæssig rådgivning samt løsning af specialopgaver for mindre og mellemstore virksomheder i forskellige brancher. Du får tæt kontakt til vores kunder, hvilket giver dig spændende opgaver og faglige udfordringer.

Faglige kvalifikationer

  • checkDu har en uddannelsesmæssig baggrund som revisor med 3 års erfaring
  • checkDu har forståelse for økonomi og IT på højt brugerniveau
  • checkDu har ambitioner om at være en dygtig revisor og er fagligt ambitiøs

Personlige kvalifikationer

  • checkDu er god til at samarbejde og arbejde som et hold
  • checkDu vægter god kundebetjening og service højt
  • checkDu har forståelse for helheder og sammenhænge
  • checkDu har det nødvendige drive til at få tingene gennemført
  • checkDu har empati og kan kommunikere positivt
  • checkDu sætter ordentlighed og ansvarlighed højt
  • checkDet er vigtigt, at du er drevet af store udfordringer og har lyst til at holde mange ”bolde” i luften samtidig med du når målet

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV til følgende mailadresse: pkt@vistisenlunde.dk

Fortæl os, hvorfor vi skal ansætte lige netop dig, og vedhæft et CV med dine kvalifikationer og erfaringer. Skriv også gerne, hvor du har set opslaget.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Kvistgaard Toft på 97125244.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. 

keyboard_arrow_up
Loading...